Ghidul banilor de pe net
Joi, 28-Mar-2024, 21.31
Main PageRegisterLog in Welcome Guest | RSS

Meniul siteului

Prognoza meteo

Linkuri parteneri

Statistică
IP-ul tău 44.211.117.101
Vizitatori online: 1
Oaspeti: 1
Membri: 0

Sondaj
Apreciaţi acest site
Total voturi: 187

Main » 2009 » Iulie » 16 » TakRu - Program de afiliere rusesc!
TakRu - Program de afiliere rusesc!
11.20
Tak.ru - este un program care oferă servicii de publicitate online. Deşi există multe alte programe similare, aş recomanda (mai ales pentru începatori) Internet-antreprenorilor să-şi testeze puterea în Tak.ru.
Agentului publicitar
Platiţi pentru rezultat. Doar vizitatorii ţintă: plătiţi nu doar pentru faptul ca anunţul a fost plasat pe unele pagini ci pentru numărul de persoane care de fapt au venit pe site-ul Dvs. prin intermediul link-ulului de anunţuri.
• un pret de pornire extrem de scăzut. Preţul minim per click este de doar 0.05 ruble. Cu un dolar site-ul dvs. va fi vizitat de aproximativ 600 de oameni. Controlul complet automat şi manual asupra calităţii de trafic începe cu o rată țintă de 0.25 ruble per clik.
• transparenţa totală. Urmariţi cine, când şi de unde a venit pe site-ul dvs. Vizitele dubioase precum şi cele repetate nu sunt plătite.
• Nu există restricţii privind condiţiile minime de plată. Puteţi porni o campanie de publicitate începand cu 1.00 ruble.
Proprietarului site-ului
Vânzarea de trafic prin intermediul TakRu este simplă şi clară.
• Spre deosebire de alţi brokeri publicitari, care câştigă 50% din bugetele de publicitate, TakRu lucrează doar pe un comision de 25% (şi, în acelaşi timp, acesta plăteşte o suplimentar 10% prin programul afiliat). Trei sferturi din taxele plătite de agentii publiciari ajung la proprietarii de site-uri. Optim ar fi sa plasati nu 10 şi nu 5 ci 2-3 link-uri, care vor fi vizibile.
• Suma minima de retragere nu există. TakRu plăteşte orice suma, cat de mică n-ar fi.
Câştigurile sunt plătite în WebMoney Transfer în ruble sau dolari. După depunerea unei cereri de retragere a câştigurilor salariale, plata unor sume mai mari de 100 ruble este realizată în 1-2 zile. Sume foarte mici, sunt plătite o dată pe săptămână.
Expertului
Să admitem, nu dispuneți de un site. În acelaşi timp, este posibil să aveţi cunoştinţe de valoare, sau timp liber. Noi avem soluţia.
• Există multi brokeri de publicitate, programe PTR, PTC, etc. Frecvent, agenţii publicitari se folosesc de orice căi de a plasa publicitatea pentru că este o tactică înţeleaptă iar riscurile sunt minime. Dacă veţi comunica acestora despre TakRu, este probabil că ei vor deveni clienţi noi ai programului TakRu şi vor începe să-şi achiziţioneze trafic şi aici. Pentru Dvs. asta va înseamna un flux de venituri sumplimentare la fiecare plată a agentului de publicitate. 
Programul nostru de afiliere vă permite să câştigați 10% din costul tuturor tranzacțiilor efectuate de referalii dvs.
Utilizaţi programul afiliat TakRu! Pentru înregistrare daţi click pe bannerul de mai sus!
 
Category: Programe de afiliere | Views: 1478 | Added by: ghena | Rating: 5.0/2 |
Total comments: 1
1 Nick  
0
Am retras banii! Plăteşte sigur!!!

Only registered users can add comments.
[ Register | Log in ]
Conectare

Căutare avansată


Arhivă ştiri
«  Iulie 2009  »
DuLuMaMiJoVi
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031


Programe publicitare
Реферальные банерыWMmail.ru - сервис почтовых рассылок SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!Бесплатный серфинг  Advertising in the visitor and mail exchange WMlink.ru - рекламный брокерРаскрутка сайтов

Copyright MyCorp © 2024 Free website builderuCoz
Bani online, divertisment Top66 Statistici Bani online Ro2.ro - Promovare si statistici web TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web тИЦ и PR сайта ghena.ucoz.com