Ghidul banilor de pe net
Joi, 28-Mar-2024, 11.34
Main PageRegisterLog in Welcome Guest | RSS

Meniul siteului

Prognoza meteo

Linkuri parteneri

Statistică
IP-ul tău 3.237.91.98
Vizitatori online: 1
Oaspeti: 1
Membri: 0

Sondaj
Apreciaţi acest site
Total voturi: 187

Main » 2013 » Iunie » 11 » Agenția de publicitate - ProfitCentr!
Agenția de publicitate - ProfitCentr!
22.33
Faceți click pe banner-ul de mai sus și înregistrați-vă în ProfitCentr. Site-ul a fost creat în anul 2009 și din acel moment el devine tot mai bun și mai bun în serviciile pe care le oferă clienților săi. Se manifestă prin stabilitate, practic lipsit de orice fel de deficiențe pe parcursul a multor ani.
Pentru utilizatorii ProfitCentr sunt disponibilie șase tipuri principale de câștig: vizualizarea site-urilor agenților de publicitate (paid to click), îndeplinirea unor paid task-uri (însărcinări), citirea de e-mailuri (paid to read), descărcarea de fișiere, și altele.
Moneda de circulație internă / Moneda de plată - rubla rusească. 
Utilizatorilor
Posibilitățile de câștig:
Vizualizarea site-urilor (paid to click) - pe partea stangă a contului dvs. se află meniul de utilizator. Deschizând secțiunea ,,Заработать'' - ,,Серфинг сайтов'', veți ajunge pe pagina acestor site-uri. Multă atenție, se plătesc doar link-urile dinamice. Pentru vizualizarea link-urilor statice nu primiți nimic, este doar un  tip de publicitate pentru utilizatorii interesați. Linkurile statice se află în partea superioară a paginei, iar mai jos de ele - cele dinamice, pe care trebuie să le vizualizați. Nu vizualizați simultan mai multe linkuri, urmăriți cronometrul pe partea stângă de sus a ecranului și după finisarea acestuia confirmați vizionarea, selectând numărul corect.
Citirea de e-mailuri (paid to read) - după vizualizarea tuturor link-urilor dinamice, treceți la citirea de e-mailuri, accesând pagina ,,Чтение писем" din secțiunea ,,Заработать''ProfitCentr nu trimite mailurile către poșta electronică, ele sunt disponibile pentru vizualizare doar în contul de utilizator ProfitCentr. Mecanismul de vizionare este același ca și în cazul linkurilor dinamice - cronometru, selectarea numărului corect, confirmarea, doar că adițional va fi nevoie să raspundeți la o întrebare din text. 
Îndeplinirea însărcinărilor - cea mai bine plătită metodă de câștig! Aici există o mulțime de însărcinări, pe care le puteți sorta după categorieDupă finalizarea sarcinii, reveniți la interfața ei, confirmați și așteptați plata. Verificarea se face destul de rapid, deoarece autorii monitorizează cu multă atenție îndeplinirea acestora. După confirmarea verificării, banii sunt transferați automat în contul dvs.
Invitarea referalilor - baza bunului câștig — referalii. Aceștia sunt utilizatorii, care se înregistrează în program la invitația ta. La ProfitCentr se poate câștiga bine dacă invitați referali. În dependență de statutul dvs. în program, primiți suplimentar 10% - 60% din câștigul referalilor de primă linie. Câștigul de la referalii de linia doua până la 10%.
RefbackDacă v-ați decis să lucrați pe acest site eu vă invit în echipa mea. Tuturor referalilor mei le ofer refback maxim posibil - 90%.
Oportunități de carieră.  Utilizatorii programului Profitcentr pot avea diferite tipuri de statut. Statusul utilizatorului crește în dependență de rating. Astfel, în funcție de statusul și ratingul dvs. depinde câștigul în program. Cu cât mai mare este statusul, cu atât mai mare va fi câștigul și veți avea mai multe beneficii comparativ cu utilizatorii obișnuiți.
Payout în WebMoney și YandexMoney.
Agenților publicitari

   Comandă rapidă a publicității (fără înregistrare), plasare instantanee.
   Surfing, autosurfing, e-mailuri, însărcinări, descărcarea fișierilor.
   Publicitate contextuală, bannere publicitare, publicitate statică.
   Plata publicității prin WebMoney, Robokassa, Interkassa.
   Promovarea site-ului dvs, Sporirea indicelui PageRank.
   Promoții și Bonusuri pentru agenții de publicitate.
Category: Site-uri PTR/PTC | Views: 2084 | Added by: ghena | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 1
1 Vanea  
0
Site-Excelent! Recomand tuturor!!!

Only registered users can add comments.
[ Register | Log in ]
Conectare

Căutare avansată


Arhivă ştiri
«  Iunie 2013  »
DuLuMaMiJoVi
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Programe publicitare
Реферальные банерыWMmail.ru - сервис почтовых рассылок SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!Бесплатный серфинг  Advertising in the visitor and mail exchange WMlink.ru - рекламный брокерРаскрутка сайтов

Copyright MyCorp © 2024 Free website builderuCoz
Bani online, divertisment Top66 Statistici Bani online Ro2.ro - Promovare si statistici web TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web тИЦ и PR сайта ghena.ucoz.com