Ghidul banilor de pe net
Joi, 25-Apr-2024, 11.52
Main PageRegisterLog in Welcome Guest | RSS

Meniul siteului

Prognoza meteo

Linkuri parteneri

Statistică
IP-ul tău 3.138.33.178
Vizitatori online: 1
Oaspeti: 1
Membri: 0

Sondaj
Unde câştigati mai mult?
Total voturi: 73

Main » 2012 » Iulie » 29 » Compania de pariuri sportive PlanetOfBets!
Compania de pariuri sportive PlanetOfBets!
18.53
Casa de pariuri PlanetOfBets oferă jucătorilor o atmosferă incitantă prin intermediul competițiilor sportive de jocuri on-line. PlanetOfBets este administrată de către compania Ruby Rain Enterprise Ltd. 
Compania Ruby Rain Enterprise Ltd. este înregistrată în BVI și operează cu activităţile de cazinouri online, în conformitate cu legile din Insulele Virgine Britanice. Fiind unul din liderii de pe piața mondială a jocurilor sportive online, compania PlanetOfBets tinde permanent la îmbunătăţirea continuă a serviciilor prin sporirea tipurilor de jocuri şi a opţiunilor de plată. Acceptăm plăți și rapid plătim câştigurile folosind cele mai populare sisteme de plată din internet. Faceţi clic pe banner-ul de mai sus şi înscrieţi-vă acum!
Ce înseamnă betting? Betting (din engleză) - un joc de noroc cu mize.
Ne propunem să folosim această oportunitate, de a paria cu Dvs.și să vă oferim banii pentru victoria unei echipe. În caz de victorie a acestei echipe, pe care ați pariat, veți primi banii în conformitate cu coeficientul pariat.
De exemplu, dacă coeficientul pentru victorie este egal cu 2, atunci, în caz dacă ați mizat 10 dolari pentru victoria acestei echipe, și echipa a câștigat, soldul Dvs.va fi de 20 dolari, bani pe care îi puteţi retrage instantaneu!
Alimentarea contului! Pentru suplinirea contului dvs. de jocuri, vă oferim o mulțime de sisteme de plată sigure şi convenabile.
sisteme de plata onlineComisionTimpul de alimentareLimite
WebMoney0.8%ImediatUSD 1 — USD 2000
SpryPay~ImediatUSD 1 — USD 1000
SMS~20%*ImediatUSD 1 — USD 10
LiqPay0.8%ImediatUSD 1 — USD 250
Perfect Money0.5%ImediatUSD 1 — USD 2000
Liberty Reserve1%ImediatUSD 1 — USD 2000

De menționat că acest comision este perceput de către sistemele de plăți online și poate fi schimbat. Mai multe informaţii exacte sunt disponibile pe site-urile web ale sistemelor de plăţi.

Cum pot retrage banii? Plata este posibilă numai către acele sisteme de plăți, de la care anterior s-au făcut depozitele.

Cum să faci un pariu?

  1. În primul rând, selectaţi disciplina sportivă de care aveți nevoie prin deschiderea filei corespunzătoare din partea de sus a câmpului de pariuri online sau din lista interactivă de pe pagina de start.
  2. Din lista care a apărut, selectaţi Liga dorită.
  3. Faceți click pe unul din coeficienții propuși.
  4. Pariul va fi plasat în cuponul de joc pe dreapta.
  5. În cuponul de joc introduceți mărimea pariului şi apoi faceţi clic pe "Puneţi pariu".
  6. În această etapă, sistemul poate să vă solicite să vă logați sau să supliniți contul dacă nu dispuneți de suficienţi bani.
  7. Vă rugăm să confirmaţi pariul.

După încheierea evenimentului sportiv la care ați participat, în timpul prevăzut de regulament se va face calculul ratelor, iar contul dvs. va fi completat cu valoarea câştigului.

Category: Generalitaţi | Views: 3037 | Added by: ghena | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 1
1 Andrei  
1
http://www.wettnetzwerk.com/wett-bonus

Best bonus for pnline betting.

Only registered users can add comments.
[ Register | Log in ]
Conectare

Căutare avansată


Arhivă ştiri
«  Iulie 2012  »
DuLuMaMiJoVi
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


Programe publicitare
Реферальные банерыWMmail.ru - сервис почтовых рассылок SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!Бесплатный серфинг  Advertising in the visitor and mail exchange WMlink.ru - рекламный брокерРаскрутка сайтов

Copyright MyCorp © 2024 Free website builderuCoz
Bani online, divertisment Top66 Statistici Bani online Ro2.ro - Promovare si statistici web TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web тИЦ и PR сайта ghena.ucoz.com