Ghidul banilor de pe net
Vineri, 29-Mar-2024, 01.59
Main PageRegisterLog in Welcome Guest | RSS

Meniul siteului

Prognoza meteo

Linkuri parteneri

Statistică
IP-ul tău 18.208.172.3
Vizitatori online: 1
Oaspeti: 1
Membri: 0

Sondaj
Unde câştigati mai mult?
Total voturi: 73

Main » 2012 » Octombrie » 13 » ebesucher
ebesucher
22.36
 Advertising in the visitor and mail exchange
eBesucher - un program publicitar german care plătește în Paypal și cu posibilitatea de a transfera banii pe cardul bancar în interiorul UE. Înregistrarea și participarea în program sunt accesibile nu numai pentru cetățenii germani dar și locuitorilor din orice țară a lumii. Toate calculele din program se realizează cu ajutorul punctelor:
--Puncte pentru site-urile de navigare în autosurf - BTP - Besuchertausch Punkte 
--Puncte pentru citirea e-mailurilor - MTP - Mailtausch Punkte
Utilizatorului 
-Oportunitatea de a câștiga bani în timp ce vizionați paginile din autosurf și citiți e-mailuri - veți primi de la noi puncte care sunt moneda noastră locală. Pentru vizionarea paginilor din autosurf veți câștiga 0,8 ВТР-puncte în 15 secunde. Pentru citirea e-mailurilor câștigul va fi de la 0,8 la 4 МТР-puncte.
-Venituri suplimentare prin aducerea de referali - dacă atrageți în program vizitatori noi care se vor înregistra după link-ul recomandat de Dvs., atunci veți primi 8% (Nivelul 1)  și 5% (Nivelul 2) din veniturile sale. Punctele câștigate se acumulează în contul Dvs. atâta timp până vă decideți la comanda de plată.
-Suma minimă de plată este de 2€ Euro! La moment banii pot fi retrași prin Webmoney, Paypal și prin card bancar în interiorul UE. În plus, aveți posibilitatea să schimbați pe forum punctele câștigate în alte valute electronice sau servicii.
Proprietarului site-ului
-Publicitate gratuită a unui site, blog, proiect web personal sau video - prin metoda schimbulului de vizitatori - eBesucher acționează aici ca intermediar. Noi vă punem la dispoziție baza tehnică necesară schimbului de trafic absolut GRATUIT. Acumulați puncte (0,8 puncte pentru vizionarea unei pagini) și le puteți folosi în orice moment pentru a atrage vizitatorii pe pagina Dvs.. Vizionarea paginilor Dvs. "vă costă" exact un punct. Astfel, avem un raport de 10:8. Restul de 0,2 puncte procentuale sunt alocate pentru plata câștigurilor referalilor și pentru menținerea serviciilor noastre gratuite.
-Până la 400 de vizualizări într-o oră!
-100 de vizitatori și 10 e-mail-uri CADOU imediat după înregistrarea în program!
Agentului de publicitate
-Publicitate profitabilă pentru întreprinderi și magazine - Procurați puncte suplimentare pentru mai multă publicitate a site-ului Dvs., blog sau video! Mai mulți destinatari ai e-mailurilor publicitare și a pagininilor din autosurf! Punctele pot fi procurate într-un timp real! Imediat după efectuarea plății punctele pot fi utilizate pentru publicitate.
1)Pachete de publicitate
0,5 milioane de puncte BTP-  25
1 milion de puncte BTP-  45
2 milioane de puncte BTP-  84
5000 de e-mailuri - 14
10000 de e-mailuri 26
20000 de e-mailuri  50
2)Aici aveți posibilitatea să creați propriul pachet personalizat de publicitate. Prețul este calculat automat în funcție de cantitatea selectată! Cu cât mai multe puncte - cu atât mai avantajoasă este rata de schimb! În plus, există reduceri atunci când optați pentru ambele tipuri de puncte!
Category: Site-uri Autosurf | Views: 2782 | Added by: ghena | Rating: 4.0/1 |
Total comments: 2
2 flavi  
0
Un site minunat. Puteți câștiga bani buni. Cu plată nu sunt probleme. Înregistrați-vă și câștigați!

1 north face sale  
0
Great work! This is the type of information that should be shared around the net. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my website . Thanks =)

Only registered users can add comments.
[ Register | Log in ]
Conectare

Căutare avansată


Arhivă ştiri
«  Octombrie 2012  »
DuLuMaMiJoVi
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Programe publicitare
Реферальные банерыWMmail.ru - сервис почтовых рассылок SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!Бесплатный серфинг  Advertising in the visitor and mail exchange WMlink.ru - рекламный брокерРаскрутка сайтов

Copyright MyCorp © 2024 Free website builderuCoz
Bani online, divertisment Top66 Statistici Bani online Ro2.ro - Promovare si statistici web TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web тИЦ и PR сайта ghena.ucoz.com